Her er det, jeg brænder for at fortælle om. Jeg kører over hele landet og skræddersyr foredragene til tilhørerne, og den tid som er til rådighed. Foredragene kan være inklusive smagsprøver og demo-køkken og er altid inklusive dialog.

Rig på rester – et dynamisk foredrag

Grøntsagsbegejstring, minimering af madspild og inspiration til at spise mere klimavenligt og bæredygtigt. Eventet indeholder oplæg, vidensdeling, samtale og snitte-workshop. Og til slut salat- samt ølsmagsprøver fra et lokalt mikrobryggeri.  Det er nogle hyggelige timer, hvor I får brugbare tips og tricks til at følge årets gang og trylle med grøntsager og madrester. 

Varighed: 2-3 timer

Hvem

Foredraget henvender sig til alle, der har interesse, og jeg skræddersyr indholdet til jeres behov. Eksempelvis: boligforeninger, netværksgrupper, virksomheder som vil inspirere kunder eller medarbejdere til at leve mere klimavenligt og bæredygtigt, private klubber med børn og børnebørn, foreninger og organisationer.

Antal deltagere: 30-50 personer

Formålet med eventet

  • At sprede grøntsagsbegejstring.
  • Input til at leve med årstidernes udbud af grøntsager.
  • Brugbare tips og tricks til at trylle madresterne om til nye retter.
  • At tømme grøntsagsskuffen og bruge de “trætte” grøntsager.
  • Vidensdeling, hvor deltagerne inspirerer hinanden til brug af grøntsager og rester.
  • Det vil samlet sige konkret inspiration til at leve mere bæredygtigt og klimavenligt, ved at spise flere grøntsager, følge sæsonerne og minimere madspild.

Vejledende pris

9.500 kr. pr event, for 30-50 deltagere.
Prisen er inkl. planlægning, indkøb, råvarer og afvikling af eventet.
Prisen er ekskl. drikkevarer, moms og kørsel.
Der er rabat ved booking af flere events.

“Hej Tina, Herfra skal der lyde et stort tak til dig og foreningen Grøn Fremtid for ”Rig på rester”- foredraget i Rustenborghuset i Lyngby. Tak for al den relevante information, for opgaverne du gav os undervejs og udvekslingen med de andre deltagere. Arrangementet var meget hyggeligt og kunne sagtens have varet lidt længere end de 2 timer. Jeg gik lige hjem og bestilte din bog.” De bedste hilsner Kirsten Malling

Se fotos fra lignende foredrag her.

Tænk nu hvis..

Fremtiden kan blive en fest

Kriserne gør os nedslåede og magtesløse. Men de giver os også mulighed for at gå i en mere bæredygtig retning. For at ændre på vores nuværende levevis, har vi har brug for attraktive forestillinger om vores fremtid. Her er ét af  mine bud:

“Mange flere dyrker deres egen basismad: Især kartofter, kål og bælgfrugter (ærter, bønner, linser) er hovednæringskilder.  Hele kommuner og landsdele bliver selvforsynende med grøntsager. Flere holder høns og mindre dyr under parolen ”dyrevelvære”.”

Formålet med foredraget

  • At skabe håb og fremtidstro
  • At drømme
  • At skabe begejstring
  • At give lyst til at handle på mikroplan

Målgruppe

Alle som har lyst til og brug for at drømme og have fremtidstro.
Jeg skræddersyr foredraget til målgruppen.

Form

Foredraget indeholder oplæg, samtale og en sanselig fremtidsworkshop eller Salat-sing-along, hvor vi drømmer fremtiden sammen. Det er nogle inspirerende timer, hvor vi interagerer og går opløftede hjem.
Varighed: 2-3 timer

Læs flere fremtidsvisioner her.

Min forudsætning for at lave dette foredrag er mine erfaringer med at facilitere og ramme nogle dybe menneskelige strenge via sanserne, en stor interesse i emnet og en stærk tro på, at vi kan påvirke udviklingen.

Vejledende pris

6.000-9.500 kr. pr. foredrag, for 20-50 deltagere.
Prisen er ekskl. moms, evt. råvarer og kørsel.
Der er rabat ved booking af flere events.

Grøntsagskærlig – jatak

Formålet med dette foredrag er at give let omsættelig, brugbar læring og viden om grøntsager, grøntsagsmåltidet- og sæsonerne, inklusive smagsprøver og dialog.

Indhold

  • Præsentation af os
  • Min suveræne madfilosofi – lad lysten styre madværket
  • Spis sæsons grøntsager
  • Hvad løfter (grøntsags)måltidet?
  • Vi smager
  • Spørgsmål
  • Varighed: Ca. 1 time

Målgruppe

Indlæg på konferencer om bæredygtighed og grøn omstilling for madproffe, kirkepersonale, frivillige i organisationer, boligforeninger, netværksgrupper, virksomheder som vil inspirere kunder eller medarbejdere til at leve mere klimavenligt og bæredygtigt.
Jeg skræddersyr foredraget til målgruppen.

Vejledende pris

6.000-9.500 kr. pr. foredrag, for 20-50 deltagere.
Prisen er ekskl. moms, råvarer og kørsel.
Der er rabat ved booking af flere foredrag.

Ring +45 40841616 eller skriv til mig tina@salathovederne.dk, fortæl hvem I er, og hvad I har brug for og få mere info og priser.