Grøntsagskærlig inspirationsdag
Madkursus, middag & dynamisk foredrag om suveræn grøntsagsmad. Input til at bruge flere grøntsager og bælgfrugter i kødretter, også de klassiske.
Undertegnede kogebogsforfatter og underviser skræddersyr indholdet til jeres behov.
Hvem
I er en eller flere kirker, som laver mad i jeres kirke til forskellige arrangementer. Inspirationsdagen er målrettet jeres ledelse samt frivillige og ansatte, som laver mad.
”Kære Tina Tak for en dejlig, inspirerende dag og for den lækre mad. Vi har efterfølgende besluttet, at vi vil bruge mange flere af årstidens grøntsager. De frivillige i køkkenet var meget begejstrede for dine input. De synes, det var sjovt, spændende og lærerigt. Teorien om blandt andet krydderier, krydderurter og smage var rigtig god. Og det var skønt, at du havde styr på det hele, inklusiv indkøb og meget mere.”
De bedste hilsner Jette Hansen, kirke- og kulturmedarbejder i Brøndby Strand Kirke”



Hvor
I jeres egen kirke og køkken.
Formålet med inspirationsdagen
- Input til at bruge flere grøntsager og bælgfrugter i kødretter, også de klassiske.
- Ny viden og inspiration omkring velsmagende grøntsagsmad til jeres målgrupper. Herunder brugen af årstidens grøntsager samt bælgfrugter.
- 10-15 opskrifter som I også får på mail efter inspirationsdagen.
- At vi har nogle dejlige timer sammen.
Hvad
- Jeg medbringer kød, grøntsager, bælgfrugter og krydderurter samt diverse smagsgivere og kolonialvarer.
- Jeg bruger også meget gerne af det, I har i forvejen.
- 10-12 personer går i køkkenet med mig.
- De får et oplæg om alt det, som løfter grønsagsmåltidet. Sammen kreerer de en perlerække af retter med mig som inspirator og tovholder.
- I inviterer 10-20 gæster til middagen.
- Under desserten evaluerer vi læringen, og jeg holder en inddragende samtale om at spise efter sæsonerne m. m.
Forslag til program
Kl. 11.00 Jeg ankommer og forbereder workshoppen – 1 person modtager mig
Kl. 13.00 Start på teoretisk workshop
Kl. 14.30 Vi kreerer i køkkenet
Kl. 17.00 Nogle af gæsterne kommer og dækker borde
Kl. 18.00 Gæsterne ankommer til velkomstdrink og snacks
Kl. 20.00 Slut på middagen
Menuforslag
- Velkomstdrink (uden alkohol) og grønne snacks
- Buffet med flere forskellige hovedretter
- Dessert med feedback fra gæsterne



Vejledende pris
Kr. 9.500 for 10-30 personer
Prisen er inkl. kommunikation, forberedelse, indkøb, madkursus, middag og vidensdeling. Prisen er ex råvarer og kørsel.
Eksempel på event
Se video fra et lignende arrangement i Brøndby Strand Kirke her: https://youtu.be/gvhVpCUG2-k
Book kurset
Ring +45 40841616 eller skriv til mig tina@salathovederne.dk, fortæl hvem I er, og hvad I har brug for.
Grøntsagskærlig – jatak
Formålet med dette foredrag er at give let omsættelig, brugbar læring og viden om grøntsager, grøntsagsmåltidet- og sæsonerne, inklusive smagsprøver og dialog.
Indhold
- Præsentation af os
- Min suveræne madfilosofi – lad lysten styre madværket
- Spis sæsons grøntsager
- Hvad løfter (grøntsags)måltidet?
- Vi smager
- Spørgsmål
- Varighed: Ca. 1 time
Målgruppe
Kirkepersonale, frivillige, menighedsråd, kirkegængere, som vil inspireres til at spise mere klimavenligt og bæredygtigt. Flere kirker kan slå sig sammen. Jeg skræddersyr foredraget til målgruppen.
Vejledende pris
6.000-8.000 kr. pr. foredrag, for 20-50 deltagere.
Prisen er ekskl. råvarer og kørsel.
Der er rabat ved booking af flere foredrag.
Book kurset
Ring +45 40841616 eller skriv til mig tina@salathovederne.dk, fortæl hvem I er, og hvad I har brug for.