En overraskende, sanselig oplevelse med musik, sang og værdsættelse, som ryster deltagerne sammen, skaber nærvær og glæde. Det skal opleves, da det er svært at sætte ord på, men læs udtalelserne nedenfor. Der er nydelse, læring og oplevelse på flere planer inkluderet.

Jeg har med stor succes lavet eventen som fælles-salat-snitte-forret til fødselsdage og fester. Både for private, foreninger, madproffe og firmaer. Det har foregået i grøntsagsmarken, i diverse festlokaler, på kursussteder, privat – og til Odsherred Folkemøde med liveband!

Eventen varer 30 minutter til 1 time inkl. spisning, og I kan være få eller mange.
Læs mere og se priser vedr. eventen som forret her

“Kære Tina, Alt var vidunderligt! Tusind tak for en dejlig og smuk madoplevelse. Gæsterne var alle SÅ rørte over din salat-sing-along, specielt den vil de ikke glemme. Flere fortalte mig, at de var lykkelige for at være i hele dit madunivers, og netop dét er vidunderligt for mig.
Kh Marianne Selvig”

”Kære Tina, Tak for fantastisk mad til min fest, for en herlig og meningsfuld salat-sing-along  – og tak for fin opmærksomhed om mig fra din side. Det har væltet ind med tak-beskeder og ros for menuen og konceptet med jer dansende rundt, mens vi sang og snittede grøntsager til forretten. Jeg følte mig tryg i samarbejdet med dig og dine samarbejdspartnere. Alt hvad du havde sagt og lovet forinden holdt – og det var hyggeligt at have nærmest halvandet døgn med jer.
Kærlig hilsen Lise Groth”

Fra en gæst til Lises fest: ”…Og så var jeg vild med konceptet. Både det, at vi selv skulle lave lidt af maden, og især at vi skulle spise forretten i stilhed et par minutter. Det skabte en super god stemning. Det var dejligt, at vi fik tid til faktisk at smage maden.”

Med eventen får I

  • En sanselig oplevelse
  • Et mættende og velsmagende måltid – eller forret til middag
  • Overraskende, kærlig underholdning
  • Læring om snitning og meget mere
  • Nærvær og fælleskab
  • Nydelse og god energi

Kære Tina, Tak fordi du var med til at gøre min fødselsdag til noget helt særligt. Det startede med bobler og lækre grønne snacks. Der efter en sanselig, nærværende og rørende salatceremoni som forret. Meget smukt og roligt guidet af dig, og alle mine gæster har fortalt, at de oplevede det som noget helt særligt. Og den har efterladt et meget værdigfuldt minde om min fødselsdagsdag. Derefter fulgte den skønneste strøm af lækre grønne retter, alt sammen smukt anrettet. Maden blev fremtryllet i mit lille køkken af to erfarne og humørspredende grøntsagskokke, så jeg kunne trygt læne mig tilbage og nyde min dag. Tusind tak og du får mine varmeste anbefalinger!”
Kærlig hilsen Helle Obbekær

“Kære Tina, 1000 tak for din fine Salatceremoni. Oplevelsen sidder stadig i min krop og vokser. Jeg føler mig utrolig inspireret af salatceremonien . Jeg har spist langsomt, meget grønt og følt mig mere taknemmelig over maden, siden jeg er kommet hjem. Tak. Jeg håber, at vi ses igen en anden gang.”
Knus Anne Møller Sørensen

Salatceremoni til jeres firma offside

Har I brug for en pause fra det mentale, hvor det handler om sansning og nærvær? Som punktum for eller pause under en lang dag med masser af tale og mental aktivitet, får I oplevelsen af at  sanse, dufte, smage, se, lytte, mærke, mens I snitter og bygger en mættende, velsmagende salat og efterfølgende spiser den i tavshed (i nogle minutter).

Salatceremoni & foredraget “fremtiden kan blive en fest”

Læs mere her

Ring +45 40841616 eller skriv til mig tina@salathovederne.dk, fortæl hvem I er, og hvad I har brug for og få mere info og priser.