Grøntsagskærlig inspirationsdag

Madkursus, festmiddag & dynamisk foredrag med suveræn grøntsagsmad og særlig vægt på årstidens grøntsager og bælgfrugter. Jeg skræddersyr indholdet til jeres behov.

Hvem

I er et bofællesskab med et fælleshus og -køkken, hvor I laver mad og spiser sammen x antal gange om ugen. 

“Kære Tina. TAK for en genial dag. Og KÆMPE LÆKKER mad. Jeg er meget inspireret og sikker på, at det vil løfte madlavningsniveauet betydeligt her i bofællesskabet Trudeslund  Kh Alberte Meldal”

Hvad

  • Jeg medbringer grøntsager, bælgfrugter og krydderurter fra lokale producenter samt diverse smagsgivere og kolonialvarer. 
  • Jeg bruger også meget gerne det, I har i forvejen.
  • 10-12 personer går i køkkenet med mig. 
  • De får et oplæg om alt det, som løfter grønsagsmåltidet. Sammen kreerer de en perlerække af grønsagsretter; et festmåltid, med mig som inspirator og tovholder. 
  • Alle i bofællesskabet, som har tid og lyst, inviteres til fællesspisningen.
  • Under desserten vil jeg dele min viden og facilitere en inddragende samtale, med dem som har lyst, om læringen. 

Formålet med inspirationsdagen

  • Ny viden om brugen af årstidens lokale grøntsager og planteproteiner (bælgfrugter, quinoa etc.).
  • Inspiration til selv at være kreativ i køkkenet og udvikle nye retter. 
  • Inspiration til at lave mad til allergikere. 
  • Dagens læring bliver formidlet videre til dem, der ikke er med til selve madlavningen. 
  • Opskrifter på mail, som I kan bruge fremadrettet. 
  • At vi har en suveræn og hyggelig dag og aften sammen. 

Eksempel på program – en lørdag eller søndag 

Kl. 11: Jeg ankommer. Én person modtager mig og hjælper
Kl. 13: Køkkenholdet ankommer. Start på teoretisk workshop 
Kl. 14.30: Vi kreerer i køkkenet 
Kl. 18.30: Spisning med samtale om læringen under desserten 

Herlig legeplads for voksne!
Uhmmm… vi fik inspiration til suveræn sund, smuk, smagfuld og bæredygtig grøn mad af Tina Scheftelowitz, som er en superinspirerende og levende underviser.”

Anne Dorthe Hestbæk, Bofællesskabet Bakken i Humlebæk

Vejledende pris

Fra 13.500,- til 15.000,-  for 30-50 personer

Prisen er inkl. moms, kommunikation, forberedelse, indkøb, vegetariske, økologiske råvarer, kørsel på Sjælland, afvikling af madkursus, middag og vidensdeling.

Evt. kød og fisk, samt kørsel udenfor Sjælland er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes.

Fra tidligere arrangementer i bofællesskaber kan jeg give inspiration til, hvordan I kan lave delvis egenbetaling.

Eksempel på event

Se fotos fra et lignende event i bofælleskabet Absalonshave ved Roskilde her.