En sanselig oplevelse med værdsættelse og fremtidsønsker som skaber håb, grin og glæde.

Den er oplagt i forbindelse med sammenkomster og arrangementer for private og firmaer, som pause under kurser, fødselsdage, retreats, yoga-, meditationskurser og lignende. Den tager  30 minutter til 1,5 time inkl. spisning, og vi kan være få eller mange.

Kære Tina
1000 tak for din fine Salatceremoni. Oplevelsen sidder stadig i min krop og vokser. Jeg føler mig utrolig inspireret af både din velsignelse af maden, din taknemmelighed overfor måltidet og Salatceremonien i det hele taget. Jeg har spist langsomt, meget grønt og følt mig mere taknemmelig over maden, siden jeg er kommet hjem. Tak. Jeg håber, at vi ses igen en anden gang.

Knus Anne Møller Sørensen

Salatceremoni som forretningsfrokost

Har I brug for en pause fra det mentale, hvor det handler om sansning og nærvær? Som punktum for eller pause under en lang dag med masser af tale og mental aktivitet, får I oplevelsen af at  sanse, dufte, smage, se, lytte, mærke, mens I snitter og bygger en mættende, velsmagende salat og efterfølgende spiser den i tavshed.

Salatceremoni & foredraget “fremtiden kan blive en fest”

Læs mere her

Salatceremoni & madkursus

En halv til hel dag hvor vi starter med Salatceremonien som velkomst og går videre i køkkenet og laver mad sammen i den kærlige energi, som er åbnet.

Vi nyder maden, som er spækket med gode vibrationer, sammen og mærker, hvad det gør ved os. Det bliver selvfølgelig med grøntsagerne, krydderier og krydderurter som omdrejningspunkt. Jeg designer dagen, så den passer til jer, med masser af sanselighed og nyttig viden inkluderet.

Kære Tina
Du inspirerer mig til at nå, lige det jeg vil: Gode vinde, paradis, en dejlig mand eller mænd, sol og blå himmel…Alt det jeg sætter mig for, vil åbne sig for mig.

Kh Rikke Godthjælp

Salatceremoni hvordan?

Vi starter med en rituel håndvask med en aromatisk sæbe. Så går vi videre til en kort intro, blandt andet om, hvad en ceremoni er. Vi snitter et udvalg af årstidens, økologiske, sprøde grøntsager og friske krydderurter meget fint og langsomt og bygger salaten. Mens vi værdsætter, det som gør os glade, åbner der sig et smukt og nærværende rum mellem os. Til sidst en runde med fremtidsønsker for os selv, andre og planeten. Så spiser vi den nærende salat med en suveræn dressing i tavshed og nyder den med alle vores sanser. Slut på ceremonien og der åbnes for evt. kommentarer, spørgsmål – og samvær.

“Hej Tina
Vi var rigtig glade for den oplevelse, vi havde. Det var vi enige om alle sammen. Vi snakkede om roen, og det at spise i stilhed. Det er sjældent, at man spiser i ro sammen med andre. Vi har snakket om fremtidsønskerne, og den betydning de har, for at vi lærer hinanden bedre at kende. Der blev skabt et fortroligt rum.

Mange hilsner Eva og co., ASPA

Vend mørke tanker til lyse længsler

Vi kan ønske for os selv, for nogle vi kender, som har det svært, for en gruppe, for samfundet, for planeten og dens væsener. For ……alt.

Jeg har selv vendt mine ”plader som kører i ring”, om det som ikke fungerer, til fremtidsønsker om det jeg drømmer om eller længes efter. Nu er ønskerne blevet en dejlig vane, så jeg får stoppet ”tvangstankerne”, inden de kører af sporet. Jeg har bedt om meget store ting, som har manifesteret sig. For mig er fremtidsønskerne også en samskabelse med Universet. Alt dette fortæller jeg meget gerne om. Book mig til en Salatceremoni, hvor vi udforsker feltet sammen under min vejledning.

Skræddersyet


Ring +45 40841616 eller skriv til mig tina@salathovederne.dk, fortæl hvem I er, og hvad I har brug for og få mere info og priser.