En sanselig oplevelse med værdsættelse og fremtidsønsker, musik og sang, som skaber håb, grin og glæde.

Den er oplagt i forbindelse med sammenkomster og arrangementer for private, firmaer og foreninger. Jeg har med succes lavet ceremonien som fælles-salat-snitte-forret til fødselsdage og fester. Læs mere her. Ceremonien varer  30 minutter til 1 time inkl. spisning, og vi kan være få eller mange.

Kære Tina
Tak fordi du var med til at gøre min fødselsdag til noget helt særligt.
Det startede med bobler og lækre grønne snacks. Der efter en sanselig, nærværende og rørende salatceremoni som forret. Meget smukt og roligt guidet af dig, og alle mine gæster har fortalt, at de oplevede det som noget helt særligt. Og den har efterladt et meget værdigfuldt minde om min fødselsdagsdag.
Derefter fulgte den skønneste strøm af lækre grønne retter, alt sammen smukt anrettet. Maden blev fremtryllet i mit lille køkken af to erfarne og humørspredende grøntsagskokke, så jeg kunne trygt læne mig tilbage og nyde min dag.
Tusind tak og du får mine varmeste anbefalinger!
Kærlig hilsen Helle Obbekær

Kære Tina
1000 tak for din fine Salatceremoni. Oplevelsen sidder stadig i min krop og vokser. Jeg føler mig utrolig inspireret af salatceremonien . Jeg har spist langsomt, meget grønt og følt mig mere taknemmelig over maden, siden jeg er kommet hjem. Tak. Jeg håber, at vi ses igen en anden gang.

Knus Anne Møller Sørensen”

Salatceremoni til jeres firma offside

Har I brug for en pause fra det mentale, hvor det handler om sansning og nærvær? Som punktum for eller pause under en lang dag med masser af tale og mental aktivitet, får I oplevelsen af at  sanse, dufte, smage, se, lytte, mærke, mens I snitter og bygger en mættende, velsmagende salat og efterfølgende spiser den i tavshed.

Salatceremoni & foredraget “fremtiden kan blive en fest”

Læs mere her

Salatceremoni & madkursus

En halv til hel dag hvor vi starter med Salatceremonien som velkomst og går videre i køkkenet og laver mad sammen i den kærlige energi, som er åbnet.

Vi nyder maden, som er spækket med gode vibrationer, sammen og mærker, hvad det gør ved os. Det bliver selvfølgelig med grøntsagerne, krydderier og krydderurter som omdrejningspunkt. Jeg designer dagen, så den passer til jer, med masser af sanselighed og nyttig viden inkluderet.

Kære Tina
Du inspirerer mig til at nå, lige det jeg vil: Gode vinde, paradis, en dejlig mand eller mænd, sol og blå himmel…Alt det jeg sætter mig for, vil åbne sig for mig.

Kh Rikke Godthjælp

Salatceremoni hvordan?

Vi starter med en håndvask med en aromatisk sæbe. Så går vi videre til en kort intro, blandt andet om, hvad en ceremoni er. Vi snitter et udvalg af årstidens, økologiske, sprøde grøntsager og friske krydderurter meget fint og langsomt og bygger salaten. Mens vi værdsætter, det som gør os glade, åbner der sig et smukt og nærværende rum mellem os. Jeg har lavet flere ceremonier, hvor der var sang og musik i stedet for ord, og det var også fint. Til sidst en runde med fremtidsønsker for os selv, andre og planeten. Så spiser vi den nærende salat med en suveræn dressing i tavshed og nyder den med alle vores sanser. Slut på ceremonien og der åbnes for evt. kommentarer, spørgsmål – og samvær og fest.

“Hej Tina
Vi var rigtig glade for den oplevelse, vi havde. Det var vi enige om alle sammen. Vi snakkede om roen, og det at spise i stilhed. Det er sjældent, at man spiser i ro sammen med andre. Vi har snakket om fremtidsønskerne, og den betydning de har, for at vi lærer hinanden bedre at kende. Der blev skabt et fortroligt rum.

Mange hilsner Eva og co., ASPA

Skræddersyet


Ring +45 40841616 eller skriv til mig tina@salathovederne.dk, fortæl hvem I er, og hvad I har brug for og få mere info og priser.