Få en brillant vært, kok og inspirator til jeres næste teambuilding-dag, ledergruppemøde eller firmafest. Jeg designer oplevelser med sansning og viden til jer og sørger for afbræk i jeres arbejde.

I kender mig sandsynligvis fra mine suveræne kogebøger. Jeg har igennem tiden lavet mange kurser, ophold og oplevelser for både ledere og medarbejdere i firmaer, fonde, organisationer, institutioner mv. Se mine referencer her.

I kommer hjem med masser af lavpraktisk gastronomisk viden, kombineret med et sanseligt boost. Min force er mit nærvær og engagement. Jeg interesserer mig dybt for, hvem I er, og hvad I har brug for. Jeg kan lide at forkæle jer og inspirere jer.

Jeg kan på det allervarmeste anbefale, at få Tina som medskaber, hvis du skal holde seminar, kurser eller noget helt andet. Tre dages ledelsesseminar på Kirsebærgården i Nordvestsjælland, fik en helt særlig dimension med Tina som værtinde. Tina formåede ikke kun at lave den skønneste mad til os, inklusiv sunde snacks, juice og kager til alle pauser, men hun skabte også en helt særlig stemning og varme. 
Maden er et, og her kan Tina noget helt særligt, som får grønsager til at smage af mere, og sunde snack til at føles som kager. Kombineret med hendes dejlige måde at være nærværende og omsorgsfuld på, var oplevelsen til fem stjerner. Det gjorde, at vi var skarpe og friske hele vejen, trods lange dage, med vigtige emner.
Personligt drømmer jeg om, at Tina skal lave mad, når jeg om nogle år fylder 50.”
Kærligst Helle Øbo, adm. Direktør AskovFonden.

Madkursus eller blot suveræn forplejning

Jeg skræddersyr koncepter, som passer til jeres ønsker og behov – alt afhængigt af den tid, der er til rådighed, om I har lyst til at sende hele gruppen, eller blot nogle enkelte, i køkkenet – eller bare gerne vil kræses for under jeres arbejde.

En-to dages ophold med madkursus

Teambuilding, medarbejderdage, firmafester og -events?

Mine aktiviteter med jer i og omkring køkkenet kan selvfølgelig kombineres med andre relevante aktiviteter for jeres virksomhed. Og jeg samarbejder gerne med andre eksterne parter, som bidrager til jeres arrangement, fx management konsulenter, organisationspsykologer, eventbureauer etc.

Forplejning til alle former for møder

Ledergruppemøder, medarbejdermøder og kundemøder: Jeg sørger for suveræn forplejning og kræser for jer. I kan være med i køkkenet i den udstrækning, det eventuelt passer jer.

Rum med sansning og nærvær

Stop talen og åben for sanserne for en stund. Lad mig lave en Salatceremoni for jer inklusive frokost/aftensmad.

Hvor?

Jeg lejer et suverænt køkken/kursussted i nærheden af, hvor I er, og I møder mig der til et ophold med blandt andet madlavning- og kursus. Det kan være en enkelt dag eller flere og er altid i smukke omgivelser: Jeg samarbejder blandt andet med Hjortespringgård ved København,  Strandhøj på Stevns,  PåMånen i Hørsholm, Kirsebærgården ved Rørvig i Odsherred, Nordvestsjælland, Inspiratoriet på Samsø og Tyskegård på Bornholm.

Drømmer I om at udgive en kogebog?

Så kan jeg hjælpe fra start til slut med  med idéudvikling, udvikling og afprøvning af opskrifterne, tekstforfatning, redaktion, korrekturlæsning, fotostyling, designudvikling, projektledelse, produktion og økonomi. Både til trykt kogebog, e-bog og/eller webside med opskrifter. I smukt samarbejde med andre professionelle.

“Gode samarbejder er guld værd:
Tusinde tak til Tina Scheftelowitz for et inspirerende samarbejde og livsbekræftende dage under produktionen af min nye koge- og livskvalitetsbog “Vejen til et let liv”.
Tina har været fødselshjælper, projektleder og produktionsansvarlig på bogen og har sat det helt rigtige team sammen. Det er hende, jeg kan takke for at have fået en bog ud af mine tanker, viden og ideer – på kort tid.
En ting er at vide, hvordan man sammensætter lækre retter, der understøtter en god livskvalitet og et varigt vægttab, men at få en kogebog ud af det, det er en helt anden sag.
Jeg er glad, stolt og rørt over det smukke og brugbare resultat.”
Luuna Sommer, forfatter og udgiver til bogen ”Vejen til et let liv”
www.tofeelamazing.com

Skræddersyet

Ring +45 40841616 eller skriv til mig tina@salathovederne.dk, fortæl hvem I er, og hvad I har brug for og få mere info og priser.

tina scheftelowitz