Hvor godtfolk er kommer godtfolk til: I kender mig med meget stor sandsynlighed fra mine suveræne kogebøger. Jeg har igennem årene lavet mange kurser og workshops – med årstidens grøntsager som udgangspunkt og omdrejningspunkt – for alle typer af mennesker. Både i Danmark og i Andalusien. Jeg elsker at møde mennesker og den magi som opstår, når samværet og tingene spiller.

Jeg skræddersyr festworkshops, madkurser, middage og oplevelser spækket med brugbar viden og sanselighed til jer. Det skal føles let, sjovt og smukt.

Mærkedag eller fest med madkursus

Gør din mærkedag eller fest til noget særligt med et lærerigt og hyggeligt madkursus, hvor nogle af dine gæster laver mad, efterfulgt af en suveræn middag af årstidens økologiske grøntsager og evt. kød og fisk som tilbehør. Jeg skræddersyr indholdet til jeres behov.

Hvad

  • Et fantastisk 4-6 retters festmåltid og en hyggelig dag sammen.
  • Et eksklusivt madlavningskursus med en grøntsagsekspert (mig) ved hånden.
  • Brugbar madviden, tips og tricks til alle processer i det grønsagskærlige måltid.

Hvem 

Jeg bliver typisk booket til en fest eller mærkedag, hvor 4-12 gæster er i køkkenet med mig, og resten af selskabet kommer senere til middagen. Antal deltagere afhænger af pladsforholdene og jeres ønsker.

Hvordan 

Jeg medbringer grøntsager, bælgfrugter og krydderurter fra lokale producenter samt diverse smagsgivere og kolonialvarer. Jeg bruger også meget gerne det, I har i forvejen. I får oplæg om alt det, der løfter grøntsagsmåltidet, og ud fra disse værktøjer, råvarer og opskrifter, kreerer I en perlerække af retter, med mig som inspirator og tovholder.

Eksempel på program

Kl. 11: Jeg ankommer, og du modtager mig
Kl. 13: Start på madkursus
Kl. 14: Vi kreerer i køkkenet 
Kl. 18: Resten af selskabet ankommer til snacks og drinks
Kl. 20-21: Dessert og kaffe

Hvor 

Hjemme hos dig eller i dit sommerhus –  eller et smukt sted, du eller jeg lejer.

Vejledende priser

Ved 12 personer: 1.350,- pr. person
Ved 20 personer: 850,- pr. person 
Ved 30 personer: 575,- pr. person
Ved 50 personer: 375,- pr. person

Prisen er inkl. moms og vegetariske, økologiske råvarer, kørsel på Sjælland, evt. assistent til mig, planlægning, kommunikation, indkøb, kursus og middag med 4-6 retter. Der kan være flere til spisningen end 50 personer.

Kød, fisk, flere spisende, serveringspersonale samt kørsel udenfor Sjælland er ikke inkluderet, men kan tilkøbes. Klimavenlighed og bæredygtighed er inkluderet 🙂

Se fotos fra lignende event her.

Kæreste Tina
Tusind tak for en fantastisk dag og aften i går. Det var en stor og dejlig oplevelse – både at lave mad sammen med dig og blive forkælet med god mad og godt selskab om aftenen.  Maden var suveræn – og den kardemomme i øllebrøden endte også med at sidde lige i skabet. 
Tak fordi du gjorde det muligt.
Kh. Rasmus Emborg

Suveræn middag til mærkedag eller fest

–  med forret-event

Gør din mærkedag eller fest til noget særligt med et forret-event som indledning til måltidet. Her efter suveræne hovedretter og evt. dessert af årstidens økologiske grøntsager og evt. kød og fisk som tilbehør. Jeg skræddersyr eventet efter jeres behov.

Menu

Forret

Fælles-salat-snitte-event med værdsættelse og fremtidsønsker – eller musik og sang

Hovedret

Noget bagt, stegt, cremet og råt, varmt og koldt –  af årstidens lokale, økologiske grøntsager og bælgfrugter – og kød og fisk, hvis det ønskes. Serveret på fade, family style, på bordene.

Dessert & kaffe

I står selv for dette. I kan evt. bede nogle gæster om at medbringe en kage hver.

Eksempel på program

Kl. 10: Jeg ankommer med en assistent. En person tager imod os. Min assistent og jeg laver mad i jeres/et lejet festlokale med køkken
Kl. 18: Gæsterne ankommer til velkomstdrinks og snacks
Kl. 18.30: Fælles-forret-event ved bordene
Kl. 18.50: Spisning af forret
Kl. 20: Hovedretten serveres
Kl. 21: Dessert og kaffe, som I selv står for

Hvor 

Hjemme hos dig eller i dit sommerhus –  eller et smukt sted, du eller jeg lejer.

Vejledende priser 

Ved 12 personer: 1.350 pr. person
Ved 20 personer: 969,- pr. person
Ved 30 personer: 675,- pr. person
Ved 50 personer: 425,- pr. person

Priserne er inkl. moms, planlægning, kommunikation, indkøb, økologiske, vegetariske råvarer, evt. assistent til mig, forret-event, hovedret samt kørsel på Sjælland.
Kød, fisk, dessert, serveringspersonale, samt kørsel udenfor Sjælland er ikke inkluderet, men kan tilkøbes. Klimavenlighed og bæredygtighed er inkluderet 🙂

Kære Tina
Tak fordi du var med til at gøre min fødselsdag til noget helt særligt. Du var lyttende og nysgerrig i forberedelsesfasen, på hvad der betød noget for mig, og vi lavede sammen programmet for dagen. Jeg skulle sørge rammerne for festen, og du tog dig af indkøb og alle forberedelser. 

Det blev til bobler og lækre grønne snacks på tagterrassen. En sanselig, nærværende og rørende salatceremoni som forret. Meget smukt og roligt guidet af dig, og alle mine gæster har fortalt, at de oplevede det som noget helt særligt. Og den har efterladt et meget værdigfuldt minde om min dag.

Derefter fulgte den skønneste strøm af lækre grønne retter, alt sammen smukt anrettet. Maden blev fremtryllet i mit lille køkken af to erfarne og humørspredende grøntsagskokke, så jeg kunne trygt læne mig tilbage og nyde min dag.

Tusind tak – og du får mine varmeste anbefalinger!
Kærlig hilsen
Helle Obbekær

tina scheftelowitz

”Hej Tina
Tak tak tak – det var bare sådan en god fest. Og dine salater var spot on.  Det var perfekt, at du stod for både forberedelsen og madlavningen. Og det var så god en ide, at få et par af vores gæster til at hjælpe. De syntes begge, at det var både sjovt og meget lærerigt. De var vilde med dig, Tina!
Kærlig hilsen Columbus Leth”

Salatceremonier

Læs mere her

Skræddersyet

Ring +45 40841616 eller skriv til mig tina@salathovederne.dk, fortæl hvem I er, og hvad I har brug for og få mere info og priser.