Iværksætter, ekspert i grøntsager og hverdagsmad, køkkenkursuslærer, værtinde, foredragsholder, produkt- og konceptudvikler

Aktiviteter:

  • Åben for nye eventyr/iværksættelser/projekter
  • Køkkenskolelærer i Odsherred, resten af Danmark og udlandet
  • Foredragsholder
  • Opskriftsudvikler
  • Produktudvikler i fødevareindustrien
  • Konsulent for iværksættere, cafeer, restauranter og kantiner

 

Beskæftigelse:

  • På eventyr med udgangspunkt i Odsherred 2018-
  • Iværksætter af, tidligere partner i, værtinde, underviser med mere i luksus B&B og kursussted Casa Doña Angela Frigiliana, Andalusien, Spanien, 2012-2018
  • Arbejder som produktudvikler og konsulent for cafeer, restauranter, kantiner, iværksættere, fødevarevirksomheder 2005-
  • Foredragsholder i kantiner, højskoler, biblioteker, firmaer, organisationer 2005-
  • Forfatter til mere end 20 kogebøger – heriblandt de ”Suveræne”– som tilsammen, siden 1997 hvor Suveræne Salater udkom, er udgivet i 1 million eksemplarer i Danmark. Flere titler udgivet i udlandet
  • Iværksætter af, tidligere partner og kreativ chef i kaffefirmaet og cafeen Amokka, Østerbro, København, 1998-2005 og Floras Kaffebar, Nørrebro, København, 1991-95
  • Tidligere madskribent for Politiken, Magasinet Liv, IN, Mad & Venner, Samvirke med flere
  • Madfotostylist 1997-
  • Har gennem frivilligt arbejde støttet bl.a. Dansk Røde Kors, Hjerteforeningen og Dansk Flygtningehjælp

 

Uddannelse og familie:

  • Evocative Leadership Mastery, 2018-19
  • Trænet og coachet af Roxana Kia med flere 2008-2018
  • Efteruddannelse på Danmarks Journalist- og Medieskole, 2009
  • Uddannet køkkenleder fra Suhrs Husholdningsskole, 1988
  • Bor i Odsherred
  • 2 børn fra 1992 og 1996
  • Født i 1964 i København