Hvor godtfolk er kommer godtfolk til: Jeg  kalder på lykkeriddere, lusepustere, lazaroner, hjertevarmere, hundehandlere, nisseelskere, én for alle og alle for én :

I kender mig med meget stor sandsynlighed fra mine suveræne kogebøger. Jeg har igennem årene lavet mange kurser og workshops for alle typer af mennesker. Både i Danmark og i Andalusien. Jeg elsker at møde mennesker og den magi som opstår, når samværet og tingene spiller.

Jeg skræddersyr festworkshops, mad- og naturkurser, salatceremonier og oplevelser spækket med brugbar viden og sanselighed til jer. Det skal føles let, sjovt og smukt.

Mærkedage-festworkshops

Lad mig orkestrere din/jeres mærkedag, fødselsdag, bryllup, konfirmation etc etc, hvor dele af maden bliver lavet sammen med gæsterne og evt. dig/jer. Jeg står for planlægning og indkøb af maden – ud fra dine/jeres ønsker. Der er masser af input at hente til alle aspekter af festen. Se blandt andet denne festtjekliste.

Hvis I vil have catering, så er der også råd for det. Min søn Ruben Scheftelowitz kan komme på banen. Kontakt mig.

tina scheftelowitz

Madkurser og Salatmasterclass

Jeg laver skræddersyede mad- og naturkurser til grupper som kender hinanden og holder også åbne kurser, som man kan melde sig til enkeltvis, i (veninde)par eller mindre grupper. Skriv til tina@salathovederne.dk , hvis du er interesseret i at komme på et åbent kursus.

Madkursus-temaer kan være:

  • Kreativ workshop – Foredraget ”Hvad løfter måltidet” – I skaber en menu ud fra de værktøjer jeg giver og sæsonens lokale råvarer samt evt. kød og fisk
  • Følg sæsonerne – gør det nu…!
  • Umami i grøntsagsmad
  • Krydderurte-og-krydderi-amok – mix og match friske krydderurter og grøntsager til en masse lækre salater og grøntsagsretter
  • Jeres egne ideer…

 

Salatmasterclass – en for hver årstid
Mød op til en sanselig og kreativ salat- og grøntsagslektion, hvor I lærer fra mesterens egen hånd. Det kommer med garanti til at smage suverænt.

Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i årstidens økologiske, lokale/danske grøntsager, blander med planteproteiner (bl.a. kogte bælgfrugter og korn) og smager til med masser af friske krydderurter, krydderier, olier, eddiker, citrusfrugter med meget mere.

Vi starter med en lektion: Hvad løfter salaten? Min salatfilosofi.
Salattyper? Hvilke salater er gode at kombinere? Dressinger? Tilsmagning? Salatværktøj?
Og så går vi til snitter- og blanderiet.
Der vil være rå, kogte, stegte/bagte grøntsager.
Vi skal smage på olier og eddiker undervejs.
I laver hver en salat ud fra det I har lært. Der vil være benspænd.
Og så smager vi på- og spiser salaterne.
Evt. sammen med nogle ekstra vegetariske retter, som vi har lavet.
Der er plads til spørgsmål, vidensdeling og hyggeligt samvær.
Drikkevarer er inklusive.
Varighed: 4-5 timer fx kl. 11-16 en weekenddag inkl. frokost

Det jeg brænder for er
at formidle det sanselige omkring råvarerne, madlavningen og spisningen.
at lave mad, som smager suverænt, sammen med dig.
at udvikle dine kompetencer og give dig tillid til selv at kreere (videre).
at videregive al den viden og de tips og tricks jeg har omkring råvarer, madlavning og samvær.
at inspirere dig til at bruge så meget som muligt af råvarerne – med så lidt spild som muligt
at vi også arbejder i langsomt tempo og oplever farverne, formerne, duftene, og smagene intenst.
at vi har det dejligt og herligt undervejs, sammen og hver især.
at du går inspireret videre og leger videre.

I naturen vil jeg gerne inspirere til at
være
nyde
sanse
skabe forbindelse og samhørighed

Salatceremonier

Læs mere her

Skræddersyet

Ring +45 40841616 eller skriv til mig tina@salathovederne.dk, fortæl hvem I er, og hvad I har brug for og få mere info og priser.